Alle Kategorier
EN

Hjem> Nyheter

Hva er et klimaanlegg og hva er fordelene

Tid: 2022-09-02 Treff: 53

Luftkjølere, det er et elektrisk apparat som regulerer temperaturen. Den kan brukes mange steder, og er også populær på grunn av dens energibesparende, miljøvennlige og rimelige funksjoner.

Hva er luftkjøler?
Luftkjøler, det fulle navnet er evaporative chiller, også kjent som kjølere, vannkjølt klimaanlegg, industriell klimaanlegg, energibesparende miljøvern klimaanlegg, vannklimaanlegg, klimaanlegg vifte. Timeforbruket er bare en åttendedel av det tradisjonelle klimaanlegget, som har en historie på 50 år i Australia, Europa og USA, og har blitt introdusert i Kina i 10 år. I begynnelsen ble den hovedsakelig brukt i fabrikker og supermarkeder, og de siste årene, med fremveksten av hjemmemaskiner, har Air Cooler et bredere spekter av funksjoner.

Egenskaper til luftkjøler
1、Energisparing: strømforbruket er bare 0.4-1 grad per time, lave driftskostnader, strømforbruket er bare 1/8 av tradisjonelle kompressor klimaanlegg
2、Miljøbeskyttelse: ingen Freon, satt i tillegg til lukt, ventilasjon, kjøling, temperaturregulering, fuktighet i ett.
3、Kjølingseffekten er åpenbar: vanligvis opptil 5 ℃ -15 ℃ kjøleeffekt og rask kjøling.
4、 Stort dekningsområde: hver kjøler dekker et område på 60-150 kvadratmeter, luftleveringskapasitet per time på 8000-18000m³, luftleveringsavstanden er langt.

Kjøleprinsipp
Bruk av høyeffektiv "direkte evaporative cooling"-teknologi. Prinsippet er at vann i fordampningsprosessen for å absorbere varme, det vil si i entalpiverdien til tilfellet av samme, absorberer den fornuftige varmen fra luften, reduserer lufttemperaturen.

Våtgardinegenskaper
Når frisk luft passerer gjennom kjernen av flerlags korrugert fiberkompositt våtgardin, fordamper vannet på den våte gardinen i direkte kontakt med frisk luft, og lufttemperaturen reduseres til slutt til nær dens våte pæretemperatur.

Ventilasjonsprinsipp
Den nye uteluften filtreres og avkjøles av den fordampende luftkjøleren, og sendes deretter kontinuerlig inn i rommet, og den grumsete luften med lukt, støv og høy temperatur slippes ut utenfor for å senke innetemperaturen.

Hva er en luftkjøler til hjemmet?
Hjemmeluftkjøler kalles også klimaanlegg for miljøvern for hjemmet, evaporativ kjølevifte. Ingen kompressor, ingen Freon, kjølemediet er vann, tilhører miljøvern og energisparende klimaanlegg. Dens arbeidsprinsipp er å kontinuerlig pumpe ut vannet i tanken ved hjelp av den sirkulerende vannpumpen, gjennom dukvannsystemet jevnt sprayet på fordampningsfilterlaget, utendørs varmluft inn i det fordampende kjølemediet, i det fordampende kjølemediet og det fordampende kjølemediet våt gardin (spesielt materiale honeycomb filterlag, slik at kjøleeffekten er mer ideell) utveksling, og vann fullstendig varmeveksling, gjennom vannfordampning og varmeabsorpsjon kjøling kald ren Luften presses inn i rommet av den støysvake viften.

Fordeler med luftkjølere til hjemmet?
1.Billig
luftkjølere til hjemmet er relativt rimelige, vanligvis mellom 300 og 700 yuan, hvis bare en enkelt kjølefunksjon til kjøleren er enda billigere.
2. Spar strøm
Det totale strømforbruket til hjemmeluftkjøleren er bare 60 til 80W, som kan sammenlignes med en vanlig elektrisk vifte. Selv om den egentlig ikke kan oppnå kjøleeffekten til klimaanlegget, er den mye bedre enn elektrisk vifte.

Hvordan kjøpe en luftkjøler?
Se på prosessen: når forbrukere kjøper produktet, kan de se om luftkjølerens skjøter er tett forbundet, om skruene, knappene og andre smådeler som brukes er godt laget, om installasjonen er tett, om kontakten er god osv. .. Hvis kjøpet av luftkjøleren selv disse minste delene er problematisk, kan kvaliteten på de viktigste interne komponentene tenkes.
Se på delene: Hele luftkjølermaskinen består av forskjellige deler, og kvaliteten på delene er direkte relatert til levetiden til luftkjøleren og effektiviteten av bruken. Derfor er det å se på hoveddelene den viktigste delen av hele utvelgelsesprosessen.
Se på utseendet: Selv om produkter med vakkert utseende ikke nødvendigvis er av høy kvalitet, vil produkter av høy kvalitet definitivt ha et vakkert utseende. Derfor, når du kjøper, kan du berøre skallet på luftkjøleren med hånden for å føle om det er skrapemerker, ujevn overflate, deformasjon og andre fenomener; eller om det er defekter som ujevn fordeling av pigment, flekker, bobler og så videre.
Se på merkevaren: merkevaren er bygget på den perfekte kombinasjonen av produktkvalitet og produsentens publisitet, mens merkebevisste produsenter generelt har en langsiktig strategisk plan, så relativt sett er merkevareprodukter mer ønskelige.

Forrige: none

Neste: none